Bent u een relatietherapeut? Log in of meldt u aan:

Over deze website

Jaarlijks scheiden er circa 60.000 mensen in Nederland en dat aantal neemt nog steeds toe: 34 % van de huwelijken eindigen in een scheiding. Bijna een derde van de ouders die scheiden van hun partner, zien hun kinderen niet meer.

Landelijk overzicht relatietherapeuten

Deze website wil alle relatietherapeuten in Nederland op een overzichtelijke en toegankelijke wijze beschikbaar maken, zodat cliënten en verwijzers gemakkelijk de juiste relatietherapeut bij hen in de buurt kunnen vinden. Elke relatietherapeut kan op relatietherapie.nl zijn of haar specifieke therapie methodiek, aanpak en specialismen onder de aandacht brengen. Door het toevoegen van video’s kan de individuele therapeut de geinteresseerde bezoeker nog uitvoeriger van informatie voorzien.
Zoek een relatietherapeut bij u in de buurt 

Doelstelling relatietherapie.nl

Deze website heeft als doelstelling om bezoekers te informeren over relatietherapie in brede zin, en om bezoekers een gevarieerd aanbod te bieden van vrijgevestigde en geregistreerde relatietherapeuten.
Lees meer over de doelstelling van relatietherapie.nl

Veelgestelde vragen

Wanneer je algemene vragen hebt over de duur, kosten, aanpak, werkwijze en vergoeding van relatietherapie dan kun je hier meer lezen.
Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen over relatietherapie

Contact

Heb je een algemene vraag aan de redactie van deze website dan vind je hier onze contactgegevens.
Neem contact op met de redactie van relatietherapie.nl

Spring naar de toolbar