Bent u een relatietherapeut? Log in of meldt u aan:

Doelstelling

relatieHet draagvermogen van jullie relatie rust op een emotionele basis. Samen delen jullie gedachten en gevoelens. Wankelt jullie basis? Kunnen je elkaar nog maar moeilijk bereiken? Is de balans zoek tussen zelfstandigheid enerzijds en onafhankelijkheid anderzijds?

Een relatie heb je met z’n tweeën, relatieproblemen dus ook. Samen werken jullie aan je relatie, je bewust worden van jullie pijnpunten en valkuilen. Dat is niet makkelijk. Met professionele relatietherapie krijg je jullie relatie weer op de rit.

Jaarlijks scheiden er circa 60.000 mensen in Nederland en dat aantal neemt nog steeds toe: 34 % van de huwelijken eindigen in een scheiding. Bijna een derde van de ouders die scheiden van hun partner, zien hun kinderen niet meer.
Deze website wil alle adressen van relatietherapeuten in Nederland op een overzichtelijke en toegankelijke wijze beschikbaar maken op internet, zodat cliënten en verwijzers gemakkelijk de juiste relatietherapeut bij hen in de buurt kunnen vinden.

Relatietherapeuten wordt de mogelijkheid geboden om zich op een verzorgde wijze op het internet te presenteren.  Deze website is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar informatie over relatietherapie in het algemeen en/of een relatietherapeut zoekt in zijn of haar omgeving. Elke therapeut heeft een eigen webpagina waar hij/zij zich kan voorstellen aan u als potentiele client. Per therapeut krijgt u inzicht in zijn/haar ervaring en specialisaties. Ook kunt u kijken van welke beroepsverenigingen een therapeut lid is en of deze bijvoorbeeld BIG of NIP geregistreerd is.

Spring naar de toolbar