Bent u een relatietherapeut? Log in of meldt u aan:

Online relatietherapie

Gaat het slecht in jullie relatie en willen jullie relatietherapie op afstand? Dan kunnen jullie online relatietherapie volgen. Met online relatietherapie gaan jullie, net als met gewone relatietherapie, aan de slag met de negatieve patronen die zijn opgebouwd tijdens de relatie en proberen we die te doorbreken of te veranderen.

Dit doen we via skype en soms via de mail. Relatietherapie op afstand lijkt overigens heel erg op gewone relatietherapie.  Online Relatietherapie is met name bedoeld voor mensen die lastig in goede of reguliere relatietherapie kunnen gaan. Bijvoorbeeld voor mensen die in het buitenland werken en wonen.

In je eigen omgeving

Jij en je partner werken in je eigen omgeving aan de behandeling. Jij, je partner en je psycholoog zijn tijdens de therapie sessie allemaal online. Hierna hebben jullie beiden in je vertrouwde omgeving rustig de tijd om na te denken over wat je hebt besproken. De ervaring leert dat het niet meer of minder makkelijk is om je gedachten en gevoelens openhartig te bespreken via een webcam.

Spring naar de toolbar