Bent u een relatietherapeut? Log in of meldt u aan:

Voor therapeuten

therapie sessieJaarlijks scheiden er circa 60.000 mensen in Nederland en dat aantal neemt nog steeds toe: 34 % van de huwelijken eindigen in een scheiding. Bijna 1/3 van de ouders die scheiden van hun partner, zien hun kinderen niet meer. Deze website wil alle adressen van relatietherapeuten in Nederland op een overzichtelijke wijze beschikbaar maken op internet, zodat cliënten en verwijzers gemakkelijk de juiste relatietherapeut bij hen in de buurt kunnen vinden.

Uw therapiepraktijk aanmelden op deze website?

Wilt u als therapeut uw praktijk onder de aandacht brengen bij een breder publiek? Voor 79 euro excl btw heeft u een jaar lang een eigen internet pagina op deze website. Vul onderstaande gegevens in en u kunt direct starten met het vullen van uw webpagina.  Per therapeut krijgt u inzicht in zijn/haar ervaring en specialisaties. Ook kunt u kijken van welke beroepsverenigingen een therapeut lid is en of deze bijvoorbeeld BIG of NIP geregistreerd is.

Uw therapiepraktijk aanmelden op relatietherapie.nl .

Veelgestelde vragen, voorwaarden en meer weten

Wilt u meer weten over de werking van deze website of onze landelijke database van relatietherapeuten? Kijkt u dan bij ‘veelgestelde vragen’, de leveringsvoorwaarden of neemt u contact op met onze redactie.

Spring naar de toolbar