Bent u een relatietherapeut? Log in of meldt u aan:

Voorwaarden

Artikel 1 – Doelstelling

De website Relatietherapie.nl heeft als doel alle adressen van relatietherapeuten in Nederland op een overzichtelijke en toegankelijke wijze beschikbaar te maken op internet, zodat cliënten en verwijzers snel de juiste relatietherapeut bij hen in de buurt kunnen vinden. Relatietherapeuten kunnen zich voor 79 euro excl btw voor een periode van 12 maanden met een eigen pagina op relatietherapie.nl presenteren.

Artikel 2 – Kosten

Een vermelding voor een therapie praktijk kost 79 euro per jaar, excl btw waarbij uw pagina verschijnt wanneer gezocht wordt op uw woonplaats of provincie.  Wanneer u zich online aanmeld voor een vermelding dan gaat u akkoord met de vermelde voorwaarden op deze pagina, de kosten, en de daaraan verbonden betalingsverplichting. U ontvangt per email een factuur van  79,- excl 21 % BTW. De betalingstermijn is 14 dagen. U gaat akkoord met de elektronische toezending van de factuur: deze wordt in .pdf formaat aangemaakt en verzonden per e-mail.  U bent zelf verantwoordelijk om eventuele wijziging van uw e-mail adres tijdig aan ons door te geven.  Eventuele betalingsherinneringen worden enkel per email aan u verzonden.

Artikel 3 – Beëindiging van deelname

Deelname is steeds voor de duur van 1 jaar (12 maanden). Uw deelname  wordt stilzwijgend verlengd steeds met een periode van één jaar.  Opzegging dient uiterlijk 1 maand voor het aflopen van het jaarcontract te gebeuren. Opzeggen doet u per email door een email te sturen naar info@relatietherapie.nl. U krijgt vervolgens van ons een bevestiging per email, hetgeen voor u bewijs is van uw opzegging. Bij latere afmelding dient de bijdrage voor het betreffende jaar volledig voldaan te worden.
Bij prijsverhogingen heeft u vanzelfsprekend het recht uw deelname niet te verlengen, en bent u niet gebonden aan de opzegtermijn.

Artikel 4 – Beëindiging door www.relatietherapie.nl

De deelname van een deelnemer zal  worden beëindigd wanneer:
1 de deelnemer nalatig blijkt te handelen met betrekking tot bovenstaande artikelen.
2 na een tuchtrechtelijke veroordeling van de door de Wet BIG daartoe geautoriseerde instantie.
3 wanneer de therapeut onoorbare of smadelijke content plaatst op relatietherapie.nl.
4 wanneer de therapeut door haar beroepsgroep wordt geschorst.

Artikel 5 Rechtsgeldigheid online aanmeldingsprocedure

Wanneer u de ‘praktijk toevoegen’ pagina invult en op ‘Volgende stap’ klikt zet u een digitale handtekening voor een overeenkomst; u verklaart tevens deze ‘voorwaarden’ gelezen te hebben en akkoord te gaan met de inhoud hiervan.
Deze online aanmeldingsprocedure is goedgekeurd door onze gerechtsdeurwaarder.

Spring naar de toolbar